C.V.
DE BRAKKELERRE

De Groete Carnavals Quiz 2021!

De aller leukste digitale en interactieve carnavals quiz van het zuiden! De quiz is voor iedereen. Aarzel dus niet om je zelf op te geven via onderstaand formulier! U kunt zich opgeven tot en met 10 januari 2021! Wees er snel bij want vol = vol! Tijdens de quiz zijn er optredens van onder andere: De Knöppele, Frans Theunisz, Dj Coen, Gilbert Petit (buut) en Roger Villevoye! Er zijn daarnaast een hoop leuke en grote prijzen te winnen! De hoofdprijs is een geldbedrag van €111,-!

Speluitleg:

Schrijf u in via het formulier. U ontvangt van ons een betaalinstructie en inloggegevens om toegang te krijgen tot de invulformulieren.

U betaald €11,11 (ellef-euro-ellef) per groep. U maakt daarbij kans op mooie prijzen!

Via een livestream worden de vragen aan u gesteld. U kunt de antwoorden insturen via een formulier. Dit formulier word u toegestuurd op mail.

De spelregels worden nogmaals uitgelegd alvorens de quiz begint.

De quiz bestaat uit 6 rondes. Tussen elke ronde is er een moment van muziek of optreden. U stuurt uw antwoorden per ronde door.

Men kan zich opgeven als groep (minimaal 2 personen). 
U dient namelijk 2 apparaten te gebruiken. 1 voor de livestream (dit kan op een mobiel of laptop/smart TV) en 1 apparaat om de antwoorden te sturen via de website. Antwoorden kunnen zowel op laptop, als mobiel worden ingestuurd!

Wij raden u aan om de antwoorden eventueel ook op papier mee te schrijven. Wanneer u de WiFi-connectie verliest met onze website of de pagina word ververst, heeft u altijd een back-up!

De bierpakketten kosten €12,50 per persoon.
U kunt ze gelijk mee bestellen of later via mail naar info@brakkelerre.nl.
5 speciaal bieren + borrelhapjes!

Ze worden gekoeld bezorgd. (tot 11km)

A) BIERPAKKET BRAKKELERRE (Drinks & Bites) o.a.:
- Grimbergen Dubbel
- Brugse Zot
- Karmeliet Triple
- La Chouffe
- Duvel


B) BIERPAKKET BRAKKELERRINNEKES (Drinks & Bites) o.a.:
- Grimbergen Dubbel
- Liefmans
- Gulpener Urweize
- Leffe Blond
- Kasteel Rouge