C.V.
DE BRAKKELERRE

Trekkertoer 2021 gaat door!

Op zondag 1 augustus 2021 trekt de Trekkertoer weer door het Heuvelland.
Aansluitend zal het Weidefeest plaats vinden.

Vertrektijd van de tour is rond 11:30u! 

Zoals iedereen weet zijn er wederom maatregelen van kracht m.b.t. Covid-19. Hierdoor zal het Weidefeest er iets anders uitzien dan voorgaande jaren. We willen iedereen attenderen op onderstaande:

·       Men dient zich te registreren aan de ingang van het terrein voor toegang. Hierbij dient iedereen te verklaren dat men gezond is en geen Corona-gerelateerde klachten heeft. Indien u wel klachten heeft of in afwachting bent van een testuitslag, willen wij u vriendelijk vragen NIET naar het terrein te komen. Een vaccinatieplicht is niet van toepassing!

·       Wij zien u graag als bezoekers naar het Weidefeest komen om de tractoren te bekijken en een hapje of drankje te nuttigen. U bent dan NIET verplicht om u van te voren in te schrijven. Dit kan uiteraard op de weide zelf. Er word een entree gevraagd van €2,50 (+1 gratis consumptie bon).

·       In verband met het maximale bezoekersaantal is het noodzakelijk om uw deelname online in te schrijven op de site: www.brakkelerre.nl/Trekkertoer. Op de wei is het NIET meer mogelijk om u aan te melden voor de Trekkertoer.

·       Dit jaar zal er GEEN defilé plaatsvinden. Om de spreiding van de bezoekers te borgen is het wél mogelijk om op de wei naar de tractoren te kijken. Echter dient ook dan 1,5 meter afstand bewaart te blijven tussen bezoekers. Bij de tent zullen zit- en sta plaatsen zijn.

·       In verband met de Iron Man zullen er op zaterdag en zondag wegafsluitingen zijn. De Honthemmerweg zal op zondag 1 augustus tussen 09:00u en 12:15u afgesloten zijn. Houdt er rekening mee dat uw reistijd langer kan zijn.

We willen iedereen van harte welkom heten op ons Corona-proof evenement en vragen daarom zich te houden aan bovenstaande afspraken. Graag tot volgende week!

Trekkertoer Mergelland 

Gebruik het onderstaande formulier om u op te geven voor de Trekkertoer Mergelland 2021.