C.V.
DE BRAKKELERRE

 4 augustus 2019 Weidefeest en trekkertoer.


Jazeker hoor. De Brakkelerre organiseren nog altijd het ouderwetse weidefeest en het daarbij behorende authentieke en welbekende Mergelland trekkertoer.  Het feest gaat door op 4 augustus a.s.  (De eerste zondag van augustus!) op een weiland gelegen aan de Linderweg in Eckelrade.

Vanaf ca. 10 uur bent u daar welkom en de entree is € 2,50 per persoon. Maar daarvoor krijgt U wel gratis een consumptiebon!  De muziek wordt verzorgd door Travel Sound en de eigen blaoskapel Volle Gaas. Voor de inwendige mens is ook gezorgd en aan de kids is ook gedacht, zoals u dat gewend bent van de Brakkelerre. Kortom we bieden U een dagje uit zonder zorgen!!

Als (een van de) eerste verenigingen in Zuid Limburg introduceerde bijna 30 jaar geleden de Brakkelerre een trekkertoer voor oude en antieke tractoren. In de loop der jaren is dit concept gekopieerd door anderen, maar de authentiekste trekkertoer wordt nog altijd in en om Eckelrade gehouden. Alleen al de sfeer: het begint bij het inschrijven of het afhalen van het inschrijvingsbewijs, het weerzien van oude bekenden (nieuwe deelnemers)  de start, de binnenkomst, het defilé: het blijft nog steeds een imponerend gezicht. U kunt zich nog altijd inschrijven via onderstaand formulier. Verdere inlichtingen via deze site onder het kopje contact. Veel plezier zondag 4 augustus 2019.


 

Trekkertoer Mergelland 

Gebruik het onderstaande formulier om u op te geven voor de Trekkertoer Mergelland 2019.